Samarbejdspartnere

Skorpeskolen

Skorpeskolen

Skorpeskolen forholder sig til fremtiden - og er altid et skridt foran. Vi kobler den nyeste pædagogiske forskning med al vores erfaring fra undervisning gennem mange år. Vi underviser på højt fagligt niveau, samtidig med at vi ved, at man ingen vegne kommer uden selvværd og sociale kompetencer. Vi er overbevist om, at det kræver mod at være innovativ med sin viden, derfor bygger Skorpeskolen på netop disse tre grundsten: viden, innovation og mod. Erkendelsen af, at læring i dag foregår overalt, og at teoretisk viden skal anvendes i praksis, giver Skorpeskolen et entreprenant fokus.

Skorpeskolen og Frem Hellebæk Badminton samarbejder og giver de unge mulighed for at prøve badminton af i skoletiden.

Prøvesten Vinhandel

Prøvesten Vinhandel

Prøvestenens Vinhandel har til huse i Helsingør, hvor vi har udbudt et bredt vinsortiment siden efteråret i 2008. Indehaveren Claus har lige fra 1985 smagt, læst og rejst sig igennem vinens verden.


Prøvestenens Vinhandel i Helsingør har derfor en naturlig kærlighed til vin, hvor flaskerne er nøje udvalgte til vinelskere i alle størrelser.

Alle vinproducerende lande er repræsenteret i butikken – lige fra Frankrig, Sydafrika og sågar Israel. Herudover har vi hos Prøvestenens Vinhandel særlig forkærlighed til italiensk vin.

Aaen & Co.

Aaen & Co.

Aaen & Co. er et af Nordsjællands største statsautoriserede revisorfirmaer og rådgiver de fleste typer af kunder i hele Hovedstadsregionen.
Aaen & Co. ejes af 8 yderst erfarne og kompetente partnere, der alle har fokus på at møde og servicere vores kunder med nærhed.

Vi pakker ikke tingene ind i lange forklaringer, men tilstræber os at være direkte, åbne og tilgængelige for derved at sikre størst mulig værdi for kunden.
Hele organisationen er drevet af høj faglighed og en proaktiv og løsningsorienteret indstilling til kundesager.

ACEL

ACEL

Firmaet drives med en klar vision om at ingen kunde er for lille eller for stor til at modtage en ordentlig service som indbefatter veludført arbejde til aftalt tid og pris. Det er nemlig vigtigt for os, at kunderne føler de får hvad de betaler for, og det gør de hos Acel! Kunden er vores førsteprioritet, så har du eventuelle spørgsmål eller lignende angående et projekt du gerne vil sætte gang i, så tøv ikke med at kontakt os, vi hjælper hellere end gerne!

Bütow

Bütow

Hos Bütow hjælper vi med opgaverne alt fra fliserens til vinduespudsning.

Vi tilbyder vores services i hele Midt- og Nordsjælland.

Bliv ringet op eller få et skriftligt tilbud i dag.

Ålsgårde Opstrengning

Vi sætter bolden på ketcheren!

Der tilbydes opstrengning af badminton ketcher efter kundens ønske.

Kontakt: René Høegh Petersen

Mobil: 31 14 73 79

Mail: rhpopstrengning@gmail.com

Oscar Biludlejning

Oscar Biludlejning

Velkommen til Oscar biludlejning i Helsingør. I fællesskab med bilhuset Autonova tilbyder vi Danmarks billigste billeje i Helsingør. Vi kan hjælpe dig uanset om du søger en flyttebil, varevogn eller minibus. Hvad end dit behov skulle være, er vi sikre på at vi, hos Oscar Helsingør, kan dække det. Vi glæder os til at se dig i afdelingen, og hjælpe dig godt afsted på vejene!


Fordele ved at leje hos Oscar Biludlejning

Når du vælger Oscar til din næste biludlejning, så sparer du ikke kun penge - du får også en række fordele:

  • 100 km gratis pr. udlejningsdøgn
  • Forsikringer og vejhjælp inkluderet i prisen
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Hurtig, enkel og nem booking online

Aldrig har det været nemmere at booke en bil. Vi har gjort processen så hurtig og enkel som mulig, så du blot skal tænke på at køre bilen.


Ivan Jensen

Ivan Jensen

Hos Ivar Jensen Autogummi A/S kan vi lide at have tilfredse kunder og sætter kvalitet, sikkerhed og service i højsædet. Ivar Jensen Autogummi A/S har altid veluddannede og dygtige medarbejdere der med den nyeste teknologi vil løse den opgave, som vi påtager os.

RSL

RSL

Historien om RSL går helt tilbage til 1928, hvor virksomheden blev grundlagt i London under navnet Reinforced Shuttlecocks Ltd. I mere end 50 år blev de verdensberømte fjerbolde fremstillet på fabrikken i Kent, indtil man rykkede til Kina,hvor der blev indgået et partnerskab med D.H. Shuttlecocks Group.
Efter mere end 80 år på markedet er RSL stadig verdens førende producent af fjerbolde; nu med hovedkontor i Hong Kong og salgskontorer over det meste af kloden.
De mange års succes har aldrig fået RSL til at læne sin tilbage og hvile på laurbærrene. Tværtimod. Innovation og produktudvikling har alle dage været og er fortsat en vigtig drivkraft for virksomheden.
Derfor er du også sikker på, at de bolde og det udtyr og tøj, der bærer RSL-logoet, er helt fremme i forreste linie.
Og oftest lidt længere.

Spar Nord

Spar Nord

Når vi siger, at vi er en personlig bank i en digital verden, så mener vi det. Du kan få personlig rådgivning, når du har behov for at tale med en af vores kompetente rådgivere, men også bruge vores digitale løsninger til at klare de mindre banksager hjemmefra.

Pøckel

Pøckel Tømer & Snedker

Hos Pøckel Tømrer & Snedker leverer vi ærligt og tillidsfuldt håndværk til private og erhverv. Det har været drømmen og målet siden vi udførte vores første opgave i 2015. Med faglig stolthed og fokus på de rigtige løsninger, udfører vi tømrer og snedkeropgaver,

der skaber værdi og glæde hos vores kunder.

Thomas Jørgensen, Ejendomsmægler

Thomas Jørgensen, Ejendomsmægler

Lad Thomas Jørgensen hjælpe dig til en god handel.

Al fast ejendom formidles i Nordsjælland fra vores forretning på Nordre Strandvej i Ålsgårde. Villaer, rækkehuse, fritidshuse, lejligheder, grunde, landhuse, men også de særlige ejendomme beliggende ved havet, marker, sø og skov. Vi dækker lokalområderne Ålsgårde, Hellebæk, Hornbæk, Dr. Mølle, Helsingør, Espergærde, Snekkersten, Tikøb, Kvistgård, Nygård, Gurre, Saunte men har også stor erfaring med formidling af de mange skønne ejendomme der findes i Gribskov og Fredensborg/Humlebæk kommune.

Jobo Bilcenter

Jobo Bilcenter

Vi har ikke et stort, dyrt bilhus i glas. Vi har ingen slipseklædte sælgere og en smart café. Vi brænder i stedet for at give dig den bedste kvalitet og service til den bedst mulige pris. Uanset om det gælder salg af biler, reparationer, undervognsbehandling eller bilvask. Kig gerne forbi og få en snak. Vi byder på dejlig varm kop kaffe eller en iskold vand. Velkommen hos Jobo Bilcenter.

SuperFruit

SuperFruit

Tekst kommer

Mr. August

Mr. August

Kom ind i Mr. August, og oplev et bredt sortiment af førende danske som udenlandske brands . Vi har et stort udvalg af både business- og casual beklædning til den modebevidste mand.

Hos os er kunden i centrum...