Samarbejdspartnere

Backe vin
Backe%20vin
Backe Vin

Der findes alt for mange ligegyldige vine på markedet. Vine, der er pæne, polerede og let drikkelige, og som hverken byder på karakter eller nogle væsentlige smagsoplevelser. I følge vores verden er livet for kort til den slags vin. Så drikker vi hellere et godt glas saftevand.
Hos Backe Vin sælger vi udelukkende vine, der giver dig en oplevelse. Vine med krop og sjæl, der pirrer dine smagsløg. Vi fokuserer på vine fra mindre gårde, hvor passionen for kvalitet er i højsædet, og hvor du kan smage vinbondens personlige fingeraftryk.
Og så har vi et gyldent princip: Vi sælger kun vin, vi selv nyder at drikke og servere for vores gæster. Det er derfor vi påstår, at hos Backe Vin smager al vin godt.
Vi håber, du har lyst til at efterprøve påstanden.

Oliver Furniture
Oliver-furniture-logo-tegernsee-750x300
Oliver Furniture

Oliver Furniture er indbegrebet af enkle stilfulde skandinaviske møbler i høj kvalitet til både børn og voksne. Møblerne designes ud fra gamle skandinaviske møbeltraditioner af designer Søren Rørbæk. Inspirationskilden er havet, sandet, strandene og det enkle sommerhusliv, hvor natur, detaljer og funktionalitet er i fokus.

Vi håber du vil finde inspiration til indretning af børneværelset, soveværelset, kontoret, stuen, køkkenet og sommerhuset og glæder os til at høre fra dig.

Ønskebørn.dk
Copy_from_25539_to_25540_copy_from_22601_to_25539_%c3%b8nskeb%c3%b8rn%20logo
Ønskebørn.dk

Der er ikke noget der betyder mere for dig som forældre end dit barn. Dit barns velvære og trivsel betyder alt. Det gør det også for ØnskeBørn.

Forældre med småfolk har en stor opgave foran sig, men der er hjælp at hente. Hver dag gør vi vores bedste for at hjælpe dig og dit barn på rette vej. Vi råder og vejleder, og kan vi gøre det lettere og sjovere for jer at være forældre, er vores mål nået.

ØnskeBørn står for service , kvalitet og faglig viden, og så er vi altid klar til at tage hånd om jer.

Thomas Jørgensen, Ejendomsmægler
Download
Thomas Jørgensen, Ejendomsmægler

Lad Thomas Jørgensen hjælpe dig til en god handel.

Al fast ejendom formidles i Nordsjælland fra vores forretning på Nordre Strandvej i Ålsgårde. Villaer, rækkehuse, fritidshuse, lejligheder, grunde, landhuse, men også de særlige ejendomme beliggende ved havet, marker, sø og skov. Vi dækker lokalområderne Ålsgårde, Hellebæk, Hornbæk, Dr. Mølle, Helsingør, Espergærde, Snekkersten, Tikøb, Kvistgård, Nygård, Gurre, Saunte men har også stor erfaring med formidling af de mange skønne ejendomme der findes i Gribskov og Fredensborg/Humlebæk kommune.

Den Kvække Gartner
Den%20kv%c3%a6kke%20gartner
Den Kvække Gartner

God service og høj kvalitet. Det kendetegner Den Kvække Gartner.
Vi løser en lang række forskellige opgaver – altid til din tilfredshed. Fra gartner, maler og traditionelt tømrer- snedkerarbejde.
Tag os med på råd fra starten. Vores erfaring og faglige stolthed sikrer, at vi altid finder den optimale løsning til dit behov.


Renell
Renell
Renell

Rengøring har været vores kerneområde lige siden Servicefirmaet Renell blev etableret i 1987. Vi tager hånd om den daglige rengøring hos både små og store virksomheder og hos private.
Vi vægter en tæt relation til vores kunder – det er en tillidssag at overlade rengøringen til en anden part – og netop derfor er det essentielt, at du føler dig helt tryg ved vores service.
Hos Renell sikres du en partner, der:

  • har mere end 20 års erfaring med rengøring
  • tilbyder skræddersyede serviceaftaler, der passer til den enkelte kunde
  • håndterer rengøringsopgaverne med høj grad af professionalisme
Rasmus Ebbe
Rasmus%20ebbd
Rasmus Ebbe

Rasmus Ebbe ApS – en seriøs og kvalitetsbevidst Aut. kloakmester, Aut. rottebekæmper & Entreprenør.

● Vi leverer kvalitets arbejde til vores kunder og sørger altid for at overholde alle aftalte betingelser.

● Vi lægger en ære i at yde den bedste rådgivning og vejledning inden, under og efter arbejdets udførsel.

● Kundens tilfredshed er altid afgørende for vores succes.

● Vi lægger vægt på faglig stolthed og kvalitets arbejde, opgaver løses altid af faglige kompetente medarbejdere, enten med egne ansatte eller i samarbejde med vores dygtige velkvalificerede samarbejdspartnere.

Drachmann Advokat
Drachmann_advokater-e1427846315141
Drachmann Advokat

Advokatfirmaets filosofi er at tilbyde en rådgivning på et højt fagligt niveau i overensstemmelse med klienternes behov og i øvrigt prøve at tænke moderne, dynamisk - og utraditionelt - for at opnå de bedste resultater for vores klienter.

Vi lægger vægt på at optræde loyalt, tillidsfuldt og fortroligt i forhold til vores klienter, ligesom vi prioriterer klientens specielle behov højt i forbindelse med den enkelte sag.

Advokatfirmaet optræder således som "vi" med klienten, og vi fastholder vores engagement, til sagen er helt afsluttet.

Jobo Bilcenter
Jobo
Jobo Bilcenter

Vi har ikke et stort, dyrt bilhus i glas. Vi har ingen slipseklædte sælgere og en smart café. Vi brænder i stedet for at give dig den bedste kvalitet og service til den bedst mulige pris. Uanset om det gælder salg af biler, reparationer, undervognsbehandling eller bilvask. Kig gerne forbi og få en snak. Vi byder på dejlig varm kop kaffe eller en iskold vand. Velkommen hos Jobo Bilcenter.

Acel
Acel
Acel

Firmaet drives med en klar vision om at ingen kunde er for lille eller for stor til at modtage en ordentlig service som indbefatter veludført arbejde til aftalt tid og pris. Det er nemlig vigtigt for os, at kunderne føler de får hvad de betaler for, og det gør de hos Acel! Kunden er vores førsteprioritet, så har du eventuelle spørgsmål eller lignende angående et projekt du gerne vil sætte gang i, så tøv ikke med at kontakt os, vi hjælper hellere end gerne!

EJ Opstregning
Opstrengning
EJ Opstregning

Har du brug for at få strenget din ketcher op, så yder EJ opstrengning professionel service.
Ring til Emil Jacobsen, 23676827, eller fang ham i Nordkysthallen under senior træningen:
Onsdag 19-21
Fredag 18-20

Axelhus og Ålsgårde Bodega
Axelhus%20textil%202015_page_2
Axelhus og Ålsgårde Bodega

Hyggelig bodega, som ligger både i Ålsgårde og Helsingør.

Autonova
Logoautonova_241014113657
Autonova

Velkommen til AUTONOVA

AUTONOVA er et anderledes og spændende bilhus i Helsingør.

Vi er Citroën Helsingør, som autoriseret forhandler - og Opel Helsingør, som autoriseret værksted. Mange talenter er samlet på vores adresse for at være til praktisk hjælp - men vi vil gerne mere end dét.

AUTONOVA er også et sted, hvor vi gør hvad vi kan for at give dig gode oplevelser! Besøg os - og få viden, inspiration og lyst til at være engageret i dét at køre bil!

One2Move
Logo_one2move
One2Move

One2move Biludlejning Helsingør

Billig biludlejning hos

Autonova ApS

- altid lokalt billigst - fra kun 249,-

Book direkte på 71997417

Ivar Jensen
Ca52945aed1cd15466d2848750b414a6d6c2e4ca
Ivar Jensen

Hos Ivar Jensen Autogummi A/S kan vi lide at have tilfredse kunder og sætter kvalitet, sikkerhed og service i højsædet. Ivar Jensen Autogummi A/S har altid veluddannede og dygtige medarbejdere der med den nyeste teknologi vil løse den opgave, som vi påtager os.

Sport Master
Sportmaster
Sport Master

Hos SPORTMASTER.dk finder du alt til sport! Vi tilbyder nemlig et bredt udvalg af alt til sport.

RSL
Rsl
RSL

Historien om RSL går helt tilbage til 1928, hvor virksomheden blev grundlagt i London under navnet Reinforced Shuttlecocks Ltd. I mere end 50 år blev de verdensberømte fjerbolde fremstillet på fabrikken i Kent, indtil man rykkede til Kina,hvor der blev indgået et partnerskab med D.H. Shuttlecocks Group.
Efter mere end 80 år på markedet er RSL stadig verdens førende producent af fjerbolde; nu med hovedkontor i Hong Kong og salgskontorer over det meste af kloden.
De mange års succes har aldrig fået RSL til at læne sin tilbage og hvile på laurbærrene. Tværtimod. Innovation og produktudvikling har alle dage været og er fortsat en vigtig drivkraft for virksomheden.
Derfor er du også sikker på, at de bolde og det udtyr og tøj, der bærer RSL-logoet, er helt fremme i forreste linie.
Og oftest lidt længere.